God middag!

I dag har jag tagit bort julen. Vilken TID det tog. Ändå var granen redan borta, och så har jag inga julgardiner eller sånt som jag måste byta. Det var dock med lite sorg i hjärtat jag tog bort mina fina stjärnor.. Men ändå är det så skönt att få fram vanliga fönsterlamporna igen. Jag fick sån lust att handla någon ny lampa, och nån ny duk till köksbordet. En ny matta till sovrummet vill jag också ha. Jag är ingen mattmänniska, men nån matta går bra. Antar att jag blivit allergisk mot mattor efter mina år i hemtjänsten, där alla tanter hade 100 mattor typ.. :)

I dag ska jag börja jobba kl. 16. Jag älskar att jobba kväll. Det är lugnare och man har mer tid med de boende. Sen är vi inte så många som jobbar, och det är också jätteskönt! Speciellt för en ensamvarg som jag. :) Hur man nu kan vara ensamvarg och ha en stor familj? :) Det trivs jag bra med, men jag orkar inte _umgås_ med andra människor lika mycket som för. Och jag är inte så intresserad längre av att lära känna nya människor. Förutom genom bloggar och sånt. :) Är nöjd med det sociala livet jag har. *trökis*

Märks att jag fört över det här på mina barn. De kan lika gärna vara själv, som att leka med andra. Alla älskar att leka/vara, men alla älskar att vara själva och pula med sitt. Det tycker jag är en positiv sak, faktiskt. Jag hör ofta om barn som aldrig kan vara själv, det tycker jag *ensamvargen* låter jättejobbigt. :)

Näe, nu ska jag kasta in mej själv i duschen. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback