Vård av barn

I dag är vi hemma. Barnen är lite snoriga. Men framför allt är det inte 48 timmar sedan L. kräktes senaste gången. Men i morgon ska vi försöka gå i väg.

Tack för alla kommentarer på förra inlägget. Skönt att flera reagerar. Även fast de byter dagis är inte den här saken ur världen. De ska gå vidare med den. De har redan träffat rektorn och han fixade ett möte med personalen. På det mötet kom enbart K.s kontaktfröken, hon hade inte varit med den dagen öht. Fröknarna som det handlade om var inte med..  Det är förj*kligt.

I dag har jag städat min hall. Fick sån ångest när jag var in och tittade på
Theas fina hall. :) Våran hall ser ut som ett bombnedslag JÄMT. Det är hur mycket kläder och grejer som helst. Jag skyller förståss på alla andra, men när jag började plocka såg jag att JAG hade 5 jackor och en väst framme.. *haha* Hur som helst blev resultatet finemang. Skönt att få röja undan lite. När jag ändå höll på tog jag badrummet också. Så jag får skicka ett stort TACk till Thea. Tack för inspirationen. :)

I dag när sambo-M kommer hem ska jag gå ner på stan och köpa bebiskläder! Jiho, vad kul! :) En på mitt jobb har fått en bebis, och jag tog förståss på mej insamlingen. Handla bebiskläder är ju så kul! :) Barnkläder också. Åh, nu måste jag gå in på meandI och titta på vårkollektionen. I like!

Kommentarer
Postat av: Åsa a

Jag är ju oxå hemma idag.. för vård av mig själv.. Sitter här vid datorn å glor å även jag blev inspirerad av Theas blogg :) hur fint som helst å jag vill verkligligen oxå köpa en ISA-tavla.. helst "två nollor i en etta".. men sambon motarbetar mig lite.. ;) men vad vet han! Tihi.. Hoppas ni har en skön dag! kram!

2007-01-29 @ 14:30:06
Postat av: Nergårds-Emma

Åh, jag måste också försöka kolla på meandI. Dom har så roliga kläder! Synd bara att dom inte går att köpa i någon affär. Krya på er!
kram, Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback