God morgon!

Jag bloggade visst inget i går. Småisarna och jag var på vårshopping. ;) Vi handlade träningsskor till båda. Snacka om stolta barn. De hade de på sej hela eftermiddagen, inomhus. Sen handlade vi kläder också. 2 tunikor, en mössa, en t-shirt och ett par jeans till L. O. fick två tshirtar, en sån här och en brunrandig piketröja. I like!

Jag var ledig i går. I dag börjar jag inte förräns kl. 16. Skönt. Fast innan dess ska jag på utvecklingssamtal med tonåringen. Jag har fått lite förhållningsorder ang. när jag ska gå igenom kapphallen. *haha* Jag är inte ett dugg orolig för utv.samtalet, M. är en stjärna! ;)

I morgon börjar vardagen igen med dagis. Småisarna har inte varit där på nästan två veckor. Det måste varit världens segaste förkylning vi åkt på. Jag hostar fortfarande.. Men jag tror barnen kommer tycka det är så kul att gå till dagis igen. I morgon har L. dagisgympa. Då går de i väg till en skola och har gympa, jätteroligt. O. har gympa på dagis, det tycker han är jätteroligt.

Vi går ju på familjegympa på fritiden också. I går träffade gympafröken, och då sa hon att nästa termin skulle gympan bli en riktig barngympagrupp, där barnen ska gå själva, utan föräldrar. Jag blev jättebesviken. Tycker det är superroligt att gå på gympa med barnen!

Nu leker småisarna för fullt. Ofta när de leker är O. (lillebror) bebis, sjuk eller något annat "vekt". Storasyster L. är däremot jämt någon som tar hand om lille O. tex doktor eller mamma. Båda är lika nöjda med sina roller. De är verkligen världens sötaste när de leker tillsammans.

Nu ska jag plocka med gårdagens tvätt. Det är massor att ta hand om. Pust!


Kommentarer
Postat av: Hemmamamman

Och inte nog med att tröjan är supersöt, den är ju nästan gratis också.

Jag har lyckats hitta ännu mer vårkläder till barnen. Finns ju hur mkt som helst just nu. Har inte köpt så jättemycket kläder till barnen under vinterhalvåret, så det är lite kul att liva upp garderoben med nya fräscha t-shirtar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback