Blommiga gummistövlar = kärlek?

Mitt nya hår vållar uppståndelse. Nädå, men jag har fått många komplimanger för det. Det är jätteroligt! :) Roligaste kommentaren var från en jobbarkompis som sa:

-Men A, vad är det som har hänt? Ny frisyr, ny hårfärg och blommiga gummistövlar som inte alls är din stil. Har du träffat någon ny kille??

*haha* I går ösregnade det så jag hade mina vita gummistövlar med röda blommor på. Tydligen var inte det min stil alls, och tydligen var det ett tecken på att jag var nykär.. ;)

Jag sitter på jobbet nu. I dag känner jag att jag MÅSTE ha ett nytt jobb! Är det någon som har något kul, kreativt jobb till mej? Gärna med bra lön och 25%, eller högst 50% arbetstid. Det får gärna innefatta blommor eller bakning. :)

Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

Kul att håret blev succé. :) Mindre kul att du inte trivs på jobbet... :(
Kramar!

Postat av: Pippi

*fniss* Det är ju lite typiskt att en liten förvandling genast ska betyda något så dramatiskt som en ny kärlek :) Jaja... Tycker i alla fall att du inte har några orimliga krav på ditt nya arbete, alltså borde det ju finnas... Kanske skulle du starta eget och nischa in dig på bakverk dekorerade med blommor :)

2007-09-30 @ 19:18:51
URL: http://langstrump.wordpress.com/
Postat av: Patricia

Det låter härligt med blommiga gummisövlar. Själv har jag ett par solgula som verkligen gör en glad!

2007-10-01 @ 08:44:33
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: JoVi

*hihi* Har M ny babe så kan ju du ha det ;)))
Florist? Gå en sån kurs vettja! Då får du nytta av din fina handstil oxå o kan texta massa kort på blomsterbeställningarna.
kram

2007-10-01 @ 15:39:19
URL: http://joviskarameller.blogg.se
Postat av: Amlon

Kjellinskan: Egentligen trivs jag rätt bra. Men när jag skrev det där inlägget var jag så dödligt trött på det. Jag vet att jag inte vill vara kvar där jämt iaf.. Kram!
Pippi: Det vore nåt! :)
Patricia: Ja, man behöver verkligen nåt som lyser upp i regnet! :)
JoVi: *haha* Florist vore jätteroligt!! Tack för komplimangen!! :) KRAMIS

2007-10-02 @ 09:33:30
URL: http://amlon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback