Har jag haft semester?

Så nu har jag börjat jobba igen. Efter ca ½ minut på jobbet så var man inne i allt igen. Har jag varit ledig öht liksom? Jaja, det var helt ok att jobba. Det är lite tryckt stämmning på jobbet just nu. Det är vi vanliga dödliga vs. de som är lite "finare". Tur att vi inte har så mycket med de "fina" att göra, men de gör allt för att sätta dit oss och vice versa. I går när jag jobbade upptäckte jag tre misstag som en av de "fina" har gjort, så nu har jag tre fjädrar i hatten om de börjar jiddra med mej personligen.. ;) Löjligt, men de är de "fina" som har satt i gång allt.

I dag jobbar jag delad tur. Så i pausen ska jag bla. annat upp på stan och köpa fingervantar. Vad är det med oss och fingervantar? De försvinner jämt!! Likaså strumpor och småskedar. Till varje kalas måste jag köpa nya skedar. När vi flyttade hit trodde jag det spökade för det försvann så mycket bestick, men det var nog inget spöke.. ;) O. har ungefär 5 par strumpor och 30 udda strumpor i sin strumplåda. Vad händer liksom? Så det blir nog lite strumpinköp idag med vi närmare eftertanke. ;)

Näe, nu ska jag borsta tänder, fixa håret (om det går!!), mascara mej och cykla till jobbet.

Ha en bra dag, kamrater!!

Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

Trökigt att börja jobba och trökigt med stämningen, visst är det drygt när det blir gruppindelat på jobbet. Vi har också haft så i perioder. Tur att du har goa barn och sambo att hämta positiv energi ifrån. :)
Kram!

Postat av: Emma

Ha en bra dag. Jag har också märkt av strumpspöket :-) Mycket märkligt fenomen.

2007-09-08 @ 11:52:04
URL: http://korkek74.blogg.se
Postat av: Chrissie

Jobbigt med jobbsituationen, och när det blir två läger så där. Hoppas ni reder ut det eller att det snart blir bättre..
Trevlig lördagkväll! Kram Chrissie

2007-09-08 @ 18:05:52
URL: http://vardagssnack.blogg.se/
Postat av: Nergårds-Emma

Ja usch, jag har inte jobbat mycket men med den lilla erfarenhet jag har från praktikjobb så var det mycket skitsnack och tråkigheter. Jag känner igen det där med småskedarna, jag köper nya ett par gånger om året :-) Tror att dom lätt åker med soporna utan att man ser det. Ha det bra!

2007-09-08 @ 21:43:30
URL: http://nergardsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback