Ledig lördag

Åh, vad skönt med lördag, ledig lördag t.o.m. :) Veckan har varit tuff. Jag har jobbat fyra dagar på raken. Vi har det ganska tufft på jobbet nu. I går var det dagen som gud glömde, typ. För den började med en utskällning av en av de "fina" innan jag knappt hunnit gått på mitt skift. Jag hade inte ens med det att göra, ändå fick jag och en till ta det. IDIOTO!! Sen var hela dagen förstörd.
Jag beundrar verkligen er som jobbar 5 raka dagar, jag tycker det är jättejobbigt!!  Tycker jag inte hinner med någonting, så idag blir det till att roa sej med städning och div. andra nödvändigheter. På en lördag! Värdelöst!


Trots att jag inte uppdaterat bloggen på ett speciellt roligt sätt har jag ändå min trogna lilla läsarskara. Tack för att ni läser! ;) Är imponerad att jag faktiskt har några läsare öht. Jag blir så nyfiken på vilka ni är!

Veckan har bestått av endel roligheter också. Bla. har L. varit på teater med dagis. Det var jätteroligt!! Det är hennes fjärde teater hon går på, och hon har verkligen blivit teater-biten. När vi tittade på Pelle Svanslös-julkalenderna undrade hon om vi inte kunde gå och titta på den på teater i stället. ;)

Sen har vi varit på grillkväll på dagis. Också jätteroligt. Jag och småisarna blev kvar längst.. ;) O. gungade med en "jättehäptig" kille. Det var en av fröknarnas son som var 8år. Han tog sej an O. Och O. var mäkta imponerad, såklart. Jag hörde minst 4 ggr hur O. sa till honom "Vilka häptiga skoj du haj, jag haj också döskallskoj hemma". ;) Sen blir jag förvånad över att vissa föräldrar tror att direkt de är på dagis så ska personalen ta hand om, och säga åt deras barn. Vissa barn betedde sej jättekonstigt och föräldrarna bara stod och pratade. Eller är det bara jag som tycker att det inte är ok att hälla sand i vattnet som är till för att tvätta cyklar med, eller som förstör och kastar trasorna i hinkarna så att barn som vill tvätta cyklar blir alldeles blöta?! And so on.. Jag förstår mej inte på vissa föräldrar, helt enkelt.

I kväll vill en vän att jag ska följa med henne ut. Men jag orkar inte! Jag är så trött. Men jag har lovat att jag ska följa med ut om några veckor, när det är något extra kul i stan. ;) Det känns trökigt att bara gå ut på "lokal" liksom. Det finns inte så många ställen att välja på här i byhåla.

Näe, nu ska jag göra lite nytta. Ha en skön lördag!! :)


Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

Hej! :) Usch vad trist att ni har sån tråkig stämning på jobbet... :/ Jag skulle inte heller vilja ha tillbaka mina gamla 8-5 jobb, måndag-fredag - det är så skönt med lite oregelbundna arbetstider tycker jag. :)
Visst blir man nyfiken på dessa bloggisar som man "umgås med" dagligen nästan. Kanske vore kul med en bloggträff någon gång framöver (men veeem orkar ordna och fixa sånt...?)
Kram och hoppas du har en bra lördag!

Postat av: Malin.d

Tråkigt med jobbig stämning på jobbet:(
Som förskolefröken måste jag säga att du har helt rätt attityd, lustigt det där med hur vissa föräldrar är...
Låter mysigt med grillkväll på dais:)

2007-09-16 @ 19:23:34
URL: http://slosa.blogspot.com
Postat av: Taylormayde

I misspelled my email address on my last mail to you. Anyways, keep the site up!

2008-02-12 @ 10:14:59
URL: http://www.taylormayde.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback