Ledig

I dag är jag ledig. Hurra, hurra! Synd bara att min boss ringde kl. 07.00 och frågade om jag kunde jobba, på min lediga dag. Jag sa nej, och skyllde på att jag inte hade dagistid idag.(Sant!) Orka jobba när man jobbat hela helgen. Och ska jobba tis-fre. Näe, hoppas de fick tag på någonannan. Somvanligt fick jag LITE dåligt samvete när jag sa nej.. Dåligt samvete är my middle name. Fast det HAR blivit bättre.

Ledig idag, som skrivet.. Det blir nog en ganska lugn dag. Det regnar ute. Det blir väl lite plock, lite tvätt, och lite bak. Det fick mej osökt att tänka på "Lite sång, lite dans, lite naket".. *hihi* Dvs: Killing på Grand. I like!
 
image358

"-Om jag säger smör, vad säger du då?
-Då går jag ner i spaaaagaaaat"

"-Jag är jättetjåååååck, jag
-Ja, men hur är du tjock?
-Jag är tjock på ett fantastiskt vis, jag är nämligen michellin-formad. Jag är vääääääldigt glad i mat."

"Hörrdududu, du flööööörrrtar med mej. Passa dej för det, ditt gamla popsnöre där"

"Koooonstigt, va?!?"

:))))


Kommentarer
Postat av: Kjellinskan

Usch vad jobbigt det är när man måste tacka nej till extrajobb... fast man har rätt att vara hemma... det ständiga dåliga samvetet, är det kvinnligt eller??? :/ Du ska i alla fall inte ha ett dugg dåligt samvete, då du jobbat hela helgen.
Å, är den där sketchen från "I manegen med Glenn Killing"? Den har vi hemma, men jag tycker inte att jag känner igen just den scenen...
Kram!

Postat av: Amlon

Kjellinskan: Visst är det typiskt kvinnligt. Jag har då aldrig märkt det på mina karlar. ;) Den är från "Killing på Grand". Kram!

2007-09-11 @ 13:05:05
URL: http://amlon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback