God f*cking morgon

Brr.. jag fryser och är på sådär humör, bådar gott inför dagen.. Jag trodde att jag var någotsånär kry från min jobbiga förkylning, men det vete sjutton. Skulle nog ha behövt varit hemma i dag med.. Bajs! (Var hemma från jobbet igår, och kände mej pigg..) Sovit kasst har jag gjort också. Sambon var ute och tittade på en spelning, ett par kompisars band. Då sover jag jämt dåligt. Jag kommer att bli en hopplös tonårsförälder när M. ska ut på roligheter. Är glad för varje helg som hon stannar hemma. ;) Usch, vilken oro det kommer bli. Jag må vara en filbunke i de flesta fall men då.. Oj, oj, oj.

I går bakade jag och småisarna. Tre olika sorters chokladmuffins. En kladdvariant med choklad uppepå, en med chokladsås i, och en med polly i. Gissa om det doftade härligt här hemma?! ;) Har bara smakat ett bett av Polly-muffinsen och den var underbar! :) Hade tänkt att ta med till jobbet, men sen kom jag att tänka på att en som jag jobbar med garanterat skulle säga "Du har väl inte hostat i de här?" eller nåt liknande innan hon tog en muffins, och då har det liksom tagit udden av det hela. Naturligtvis har jag inte hostat i dem, i fall någon undrar. ;)

I dag jobbar jag delad tur. L. ska på kalas hos en kompis. Hon vaknade i natt och kom in till oss. Då frågade hon när hon skulle gå på kalaset. "Är det i morgon när jag har ätit frukost, gjort i ordning mej och borstat tänderna?" ;) Hon har lagt ner hela sin själ i paketinslagningen, gumman. :)

I går tror jag att O. slog rekord i att säga "Vet du en sak?" Eller som han säger "Ve e sak?". ;) Det går ju mycket fortare att säga liksom. Han har så himla mycket han ska berätta, hela tiden. ;) Och det är verkligen om allting han berättar också. I går blev t.om jag lite trött i öronen. ;) Får se vad vi ska hitta på idag när syrran ska på kalas. Hoppas han vill softa lite med mamma. ;)

Näe, nu ska jag packa i hop och gå till jobbet i mina nya, gröna joggingbyxor. I´m such a slo. ;)

Ha en bra dag! KRAM

Kommentarer
Postat av: Emma

Snyggt med gröna joggingbyxor!
Din arbetskamrat låter som en sådan där som skulle väcka lusten i mig att faktiskt med flit hosta över muffinsarna för att sedan bjuda och säga "men naturligtvis har jag inte hostat i dem"! Usch, jag är en dålig människa ;-)
Kan du inte lägga ut receptet på polly-muffinsarna här *blink, blink*. De låter alldeles för goda för att du skall få sitta på det receptet utan att dela med dig ;-)
Kram Emma

Postat av: JoVi

Allt låter supermysigt förutom din dumma förkylning! Mys är bäst! Skönt att känna sig lik dig igen efter katastrofen med Racer-Rakel *haha* Hoppas du får en bra dag ändå :)

2008-01-27 @ 16:40:50
URL: http://joviskarameller.blogg.se
Postat av: Camilla

Ha ha... :) Ibland är det otroligt bra att vara så förutseende och liksom veta vad kollegorna kommer att säga om det du bakat - då är det ju mycket bättre att behålla det själv! =) (Pollymuffins skulle jag aLdRiG ge bort frivilligt, det lät ju som en dröm!
Krya på dig!
Kram!

2008-01-27 @ 20:12:58
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: JoVi

Vet att jag frågat tusen gånger tidigare men måste fråga igen: adressen till den där tårtsidan? Du vet vilken jag menar va? Jag är HOPPLÖS! :)))

Hoppas du har slutat jobba nu och att allt känns bra! Kram

2008-01-27 @ 21:01:23
URL: http://joviskarameller.blogg.se
Postat av: Pippi

Hoppas att förkylningen känns bättre idag och att du hunnit kurera dig med lite mer mys. Det är ju den absolut bästa medicinen, tycker jag :)

2008-01-28 @ 09:01:10
URL: http://langstrump.wordpress.com/
Postat av: Amlon

Emma: *hihi* Jag får samma lust! ;) Polly-receptet kommer! Kram

JoVi: *haha* Ja, Racer-Rakel var lite av en chock! ;) Är det den här du menar? http://familyfun.go.com/recipes/special/minisite2/cakes_and_cupcakes/ Kram

Camilla: TAck och KRAM! :)

Pippi: Tack, det känns lite bättre! Gårdagen gick överförväntan. :)

2008-01-28 @ 10:01:33
URL: http://amlon.blogg.se
Postat av: Jonas

Very impressed!

2010-09-13 @ 08:59:42
URL: http://jonas.eadas.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback