10 saker jag inte förstår..

♥ Hur Kristin Kaspersen kan leda humorgalan? Hon är ju så torr och tråkig. Hans Fahlen borde ha valt mej i stället. *hihi* ;)

♥ Hur man kan måla ett gammalt fint plankgolv vitt? Jag är troligtvis den enda i bloggvärlden som inte drabbats av 100% vitt-sjukan. ;)) Det ÄR fint, men inte på gamla plankgolv. ;)

♥ Att mina barn är så stora. Att jag fyller 35 år i år. Att min storebror fyller 40 år IDAG. Grattis Bobbo! ♥♥

♥ Hur det kan vara så j*vla lätt att gå UPP i vikt. Fläskberget på berget..

♥ Att vissa väljer att inte skaffa barn. Jag respekterar deras beslut och ser inget fel i det. Inte blir jag provocerad av det heller. Jag bara inte förstår! Det är ju det ljuvligaste som finns! :)

♥ Hur folk kan ha städat och fint hemma jämt?! Skulle jag ha så skulle jag nog få lov att säga upp mej från jobbet och städa 24/7. Typ. :)

♥ Att dricka alkohol (läs: Supa) är så viktigt för vissa. Alltså inte ta ett glas vin eller två, utan dricka sej redlösa typ. Och det är inte tonåringar jag pratar om, utan äldre människor. Som dessutom har små barn i närheten.

♥ Hur det kan vara så förbannat gott med allt som onyttigt. Det är helt hopplöst. Hej Fläskberg.

♥ Hur man kan låta det gå så långt som deltagarna i tex. Rent hus, Grannfejden och Lyxfällan. Och VARFÖR man vill vara med i tv och visa upp sin misär.

♥ Hur endel får spela martyrer gång på gång, och folk går på det och köper det HELA tiden. Hur endel gång på gång får andra människor att känna sej som det är DE som har gjort fel, när det i själva verket har gjort helt rätt. Och så vidare.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: JoVi

Jag håller med dig om allt, förutom golvet ;)) Jag ångrar att vi inte hade i lite vitpigment när vi slipade o lackade parkettgolvet i vardagsrummet :)

Är du ledig i helgen?

Postat av: Patricia

Jag håller med dig. Jag tycker INTE om att allt ska vara så vitt. Nej fram för ljusa färger, härliga tapeter och naturliga trägolv! ;-). Skönt att höra att det inte bara är hos mig som dammråttorna blåser runt. Med två katter som ska fälla sin viterpäls, en make som hela tiden sprider sågspån, slipdamm och liknande och två små barn som springer in och ut med skorna på är det omöjligt att hålla städat och snyggt. Hoppas att du hade en bra dag på jobbet trots allt.

2008-05-03 @ 18:16:38
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Mija

Det där har jag också funderat på..
Hur kan alla andra ha det så äckligt STÄDAT hemma jämt?? Har man barn hemma, plus sjuttiofyra husdjur så KAN MAN INTE ha det sterilt.. *sucka*

Nej, förbjud oanmälda besök! ;)

(Jag har också idiot-socker-sug just nu... suger!)

2008-05-07 @ 19:05:13
URL: http://mammamija.blogg.se
Postat av: boli

Jag vill inte ha barn och kan inte förstå att man vill det, även om jag vet att det är vad de flesta vill. Jag blir inte heller provocerad av att folk skaffar barn, men jag väljer vänner som inte vill heller. Vad jag helt utan sarkasm eller ovilja utan helt ärligt vill fråga dig är: det verkar så himla tråkigt och jobbigt med barn, vilka är fördelarna? Det kan ju inte vara de få minuter de inte skriker, tjatar, skitar ner, är allmänt jobbiga? Eller ÄR det så att de minuterna överväger??
Förresten, kan du inte lägga ut kladdmuffinsreceptet?
Undrande 34 åring som aldrig känt suget..

2008-05-22 @ 11:41:37
Postat av: Sveinada

Wonderful and informative web site. I will recomend this site... Excelent work

2009-07-22 @ 10:17:52
URL: http://sveinada.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback