Lucka 8


I dag bakade jag och L. lite saffransskorpor. Sen gjorde vi knäck också. :) Åh så gott!

I dag känner jag mej deppig. Jag har en liten klump i halsen hela tiden. Det är inget konkret egentligen, utan flera faktorer som gör att jag känner mej så här. Jag känner mej tjock, det är grått JÄMT, jag började tidigt i morse, saker jag inte bearbetat, saker som retar mej, en sak som hände på jobbet idag, jag saknar en arm runt min hals, ;) en så jävla jobbig känsla jag har, saknar min mormor (som skulle fyllt 100 år idag! Grattis mormor!! ♥) mm. Många bäckar små känns det som just idag.

Dagens lyckopiller var iaf utvecklingssamtal för O. på dagis. Vilken fin kille jag har! ♥ Världens bästa mysgubbe! Fröken läste en intervju hon gjort med O. och det var mycket roligt i den. :)

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och hämta ett täcke. Sen ska jag duscha och slänga mej i sängen med en apelsin och lite Gordon Ramsey. I morgon känns säkert livet lättare. Hoppas jag.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Uh.. jag känner SÅ väl igen det där med att ha en klump i halsen.. Jag satt här å smågrät för mig själv när jag tittade på gamla foton.. Å dessutom var jag 8-10 kg lättare på endel.. grin bara för det lixom! (å annat..) Kram till världens allra bästaste vän! ♥

2009-12-08 @ 21:59:29
Postat av: Camilla

Hoppas i dag är en bättre dag vännen!

Kan du inte lägga ut receptet på skorporna, de såg så goda ut! :)

Kram!♥

Postat av: Amlon

Åsa: Kram tillbaka!!!!♥Camilla: Tack! ♥ Det är saffransskorporna som finns i Leilas bakbok. Den har du väl? De är superdupergoda och lätta att göra!Kram!

2009-12-10 @ 12:38:43
URL: http://amlon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback