Hjärter Dam vänder blad för en ny eskapad

Sambon och jag ska flytta isär. Vi har försökt, men det går inte. För många_ yttre_ faktorer har förstört för oss, redan från dag 1 egentligen. Vi älskar varandra, men det funkar inte ändå. Jag har haft ont i hjärtat, men nu mår jag mycket bättre. Mycket bättre. Vi är inte osams och det hela är odramtiskt. (Så odramatiskt det nu kan vara) Men vi mår bra, alla.

Jag vill inte skriva mer om det här här på bloggen, vill inte lämna ut någon eller mej själv mera. Men jag känner ändå inte att jag bara kan låtsas som det regnar heller för naturligtvis kommer det här sätta sina spår, på bloggen och i livet. Och i hjärtat. Men nu vet ni. Tyck inte synd om mej, för det gör inte jag. Jag kan andas igen! :)

(Ps: Det här har inget med våra separata semester resor, mitt ensamhetsbehov osv. att göra. )


Kommentarer
Postat av: Pippi

Tråkigt att läsa att ni flyttar isär. Men det är gott ändå att ni mår bra och att du känner att du kan andas. Ha det så bra! Kramar!

Postat av: C a m i l l a

Du är stark tjejen! Det kommer att bli bra.

Kram!

2009-07-15 @ 22:39:22
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: JoVi

♥ Kram ♥

2009-07-16 @ 14:28:19
Postat av: Patricia

Jag är himla dålig på att lämna spår efter mig, men jag besöker din blogg dagligen! Jag gillar ditt sätt att skriva och dina fina bilder på din härliga familj. Själv är jag en gift tvåbarnsmamma, jobbar som sjuksköterska, älskar min familj, att pyssla och smyga runt i mina favvisbloggar =).

Det är alltid tråkigt när livet tar andra vändningar än vad som var tänkt från början, men jag är övertygad om att allt kommer att bli bra!

Kramar

Patricia

2009-07-20 @ 21:16:34
URL: http://patricia74.blogg.se/
Postat av: Mija

Oh, hade inte en aning..

(har inte kunnat blogga på ett tag, fick ju datahaveri efter ett blixtnedslag och sen dess har jag inte hunnit komma ikapp...)



Jag tänker på dig, och jag tror att jag anar hur du känner.... Även jag lever i hundranittio men jag (liksom du) väljer att hålla det mesta utanför bloggen pga alla anonyma läsare..



Jag finns här.



Varm kram

2009-07-26 @ 17:47:11
URL: http://mammamija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback