Urmodern


Jag kommer aldrig att känna att "NU räcker det med barn!". Aldrig någonsin. Fick jag bara tänka med hjärtat skulle jag ha ett gäng till. NU!!

Här är min O.. Min prins och lillis! Goaste lilla Masarin! ♥ Kan man bli annat än gos-sjuk i hjärtat när man ser honom? ♥ Tiden går alldeles för fort när barnen är små! Jag tycker synd om de föräldrar som kommer att upptäcka det alldeles försent.

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Åh, vad go han ser ut!

Postat av: Mija

Jag känner likadant..

De är sååå mysiga, jag kan inte heller tänka tanken ut, att det skulle vara sista gången..Jag älskade verkligen att vara gravid, och jag hoppas nästan att jag får uppleva det en gång till i livet..Man ska aldrig säga aldrig..;)

2009-05-12 @ 18:36:15
URL: http://mammamija.blogg.se/
Postat av: Amlon

Josefine: Ja, han ser ut som en bebis på bilden! ;) Han är 5 år! ♥Mija: Näe, man ska aldrig säga aldrig! ;))

2009-05-14 @ 10:22:17
URL: http://amlon.blogg.se/
Postat av: Smilla

Jag sa aldrig mer. Men va händer jo, det blev en liten kille. Min ögonsten ! Det bästa som hänt mig. Har nu varit hemma med honom snart 2 år om vi kunde leva på en lön så skulle jag vara hemma åtmintonne 5 år till......Nu är inte pengar allt men man ska överleva också....Försöker ta tillvara varje dag vi får tillsammans, skulle aldrig falla mig in och lämna honom på tex dagis för att jag skulle vara hemma själv. Jag tycker att det är mitt ansvar att han får träffa andra barn och göra saker, men jag kan ju vara med så vi åker ofta till öppna förskolan och sånt.

Oj det här blev en mycket längre kommentar än det va tänkt. Ville bara säga att barn är härliga =) Nu börjar dock jag bli för gammal får flera "egna" barn men hoppas någon gång i framtiden kunna "hjälpa" något barn som familjehem eller liknande.

kram

2009-05-20 @ 14:35:38
URL: http://smillasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback